Vinde, Cumpara, Inchiriaza, Fa un schimb MULT mai REPEDE! Totul este GRATUIT!
Posteaza un Anunt in doar 2 secunde! Cu doar 2 click-uri! Anuntul tau apare direct pe prima pagina a site-ului si in categoria corespunzatoare
Anunturi GRATUITE din toate domeniile | In special pentru orasul Barlad, dar nu numai ...
» Angrosist.ro – Platforma de comert en-gros! :: Anunturi BaRLadUL.Ro ::
Adauga anunt gratis

Angrosist.ro – Platforma de comert en-gros!
Barlad

23 Lei Lei

Detalii Anunt:

Data publicarii: 03.02.16
P R E T :23 Lei Lei
Localitate: Barlad

Detalii Produs:

Angrosist.ro este o platforma on-line destinata exclusiv comercializarii produselor in sistem engros.

Comercializam o gama foarte variata de produse engros si ne propunem sa aducem la un loc produse din toate segmentele comerciale la cele mai competitive preturi

Printre produsele engros comercializate pe platforma angrosist.ro enumeram pentru moment: condimente, mirodenii, condimix-uri, materiale auxiliare, materii prime pentru industrie, ierburi aromate, fructe uscate, seminte crude, alune crude, cereale, pseudocereale, cafea verde, ceai vrac, etc.

Suntem deschisi la colaborare cu parteneri romani sau straini in special cu cei care sunt producatori sau direct importator de produse ce pot fi comercializate in sistem engros.

Poze Produs:

Angrosist.ro – Platforma de comert en-gros! Angrosist.ro – Platforma de comert en-gros! Angrosist.ro – Platforma de comert en-gros! Angrosist.ro – Platforma de comert en-gros! Angrosist.ro – Platforma de comert en-gros! Angrosist.ro – Platforma de comert en-gros!
Anunt adaugat de:

Laurian Distrib

Localitate: Barlad
Telefon: 0725414239